(Foto) Ishte ylli i muzikës shqiptare 10 vite më parë, ja ku jeton tani këngëtarja

Në një periudhë kohore para dhjetë vitesh, Dafina Rexhepi ishte hyrje e re dhe shumë e veçantë në tregun tonë muzikorë.

Ajo, pati disa këngë që mbanin vulën e hitit dhe u bë tejet e angazhuar nëpër mbrëmje muzikore.

Kënga që e vulosi suksesin e saj në tregun e muzikës, ishte “Delicius” në bashkëpunim me reperin Mc Kresha.

Ka kohë që Dafina është tërhqur nga muzika, ndërkaq arsyen e largimit nuk e ka treguar asnjëherë.

Kështu duket ajo sot.

TE TJERA