Askush nuk bie dakord me këtë foto. Sa tigra arrini të dalloni?

Është shumë e thjeshtë të dalloni katër tigra në këtë foto por ka më shumë se kaq.

 

Kjo foto është bërë virale në rrjete sociale dhe askush nuk bie dakord për numrin e tigrave që dallon. Po ju sa arrini të dalloni? Shihni më poshtë për të parë nëse keni gjetur numrin e saktë.

 

Përgjigja është 16 dhe këto janë të gjithë tigrat e fshehur të rrethuar.

 

TE TJERA