Vijon dëmtimi i By Pass-it të Shkodrës/ Qytetarët: Heqja e parmakëve burim aksidentesh

I inaguruar pak kohe me pare nga ministrja e infrastrukutres Belinda Balluku By Passi I Shkodres ka nisur te demtohet ne disa pjese te saj .

 

Heqja e parmakeve ne ane te rruges e kthen kete segment ne burim aksidentesh si per automjete ashtu edhe per kembesoret qe zgjedhin kete rruge per shetitje .

 

Ndersa ne disa pjese te saj parmaket jane hequr nga vete banoret e zone se e By Pass-it të Shkodrës me arsyen se keto barriera I bllokon qarkullimin dhe u pamundëson lëvizjen.

 

Prej vitit 2009 kur u premtua nga qeveria e zotit Berisha, segmenti i parë i by pasit, me vlerë fillestare 1.5 milirdë lekë, përfundoi vetëm në vitin 2022, duke lehtësuar trafikun e rënduar dhe kaosin sidomos gjatë muajve të verës, kur rritet numri i automjeteve për shkak të turistëve.

 

/rtsh shkodra/

TE TJERA