Nënë për herë të tretë? Alketa Vejsiu habit me përgjigjen: Do të më shkonin më shumë…

Ajo ka një jetë në ekranet shqiptare, por shumë pak gjëra dimë për jetën e saj personale.

 

Bëhet fjalë për Alketa Vejsiun e cila e ka ruajtur me famatizëm jetën e saj familjare. Disa kohë më parë, vajza e saj Nikol Nela e theu këtë rregull, duke u shfaqur publikisht në Instagram. Ndërsa djalin për herë të parë e postoi vetë në story, pa ia treguar fytyrën.

 

Së fundmi moderatorja ka realizuar një bisedë virtuale me ndjekësit e saj.

 

Ndër pyetjet që i janë drejtuar Alketës ka qenë edhe dëshira për një fëmijë të tretë.

 

Vejsiu ka habitur me përgjigjen e saj duke u shprehur se jo një por dy binjakë do i shkonin shumë në këtë stad të jetës.

 

“Po dy binjakë më shkojnë më shumë tani. Nuk mungon as eksperienca për ti rritur në mënyrë praktike dhe sportive”,– u shpreh Alketa.

 

Më herët e pyetur për këshillat që i jep vajzës së saj moderatorja u shpreh: Bëhu një grua e pavarur dhe e lirë! Ndërto një system vlerash! Veproni me modesti dhe mbanj atë pamje natyrale perëndimore dhe jo oriental! Ji e sjellshme, gjithmonë.”

TE TJERA