HISTORIA E ÇIFTIT SHKODRANË QË UDHËTON ME BIÇIKLETË

Nga Ketjola Geshtenja

 

Adrit Kraja dhe Irma Temali janë çifti i çiklistëve të cilët duke pedaluar me biçikletë kanë vizituar disa prej destinacioneve më të bukura që ka veriu i Shqipërisë.

 

Udhëtimi i parë me biçikletë i tyre nisi 7 vite me parë ndersa sot numërojnë me qindra udhëtime.

 

Përveç dëshirës për të udhëtuar me biçikletë qëllimi i udhëtimit është edhe promovimi i bukurive që ka vendi ynë.Çiklistët kanë një thirrje për të rinjtë.

 

TE TJERA