Anglezja i gervish makinen por i shkruan nje leter te bukur shqiptarit

Ndodh vetem ne Angli ku te gervishin makinen dhe te shkruajn leter. Keshtu ka ndodhur me nje shteta shqiptar qe jeton ne Angli ku pasi i kane gervishur makinen i kan shkruar nje leter per ti paguar demmin.

 

Ja se si shkruan qytetari: “prsh jam nje djal nga korca dhe desha te ndja me ju nje problem jetoj nje angli dhe mengjesin e sotem me kishte goditur makinen nje vajz dhe kishte lenj nje leter ku kishte kerkuar te me takonte per te paguar demin ndersa ne shipri ta mohojn dhe te jesh live ne ne vendgjarje”

 

Në mesazhin e vajzës shkruhet:

 

‘Përshëndetje, Më vjen keq t’ju them se ju kam goditur makinën në pjesën e parakolpit. Është një gërvishtje e lehtë, do isha e lumtur nëse do të paguaja për dëmin’

 

TE TJERA