Habit Mihrije Braha, fut Naimin në serë: Dua që të rritet ky

Mihrije Braha është “nëna” e çudirave. Këngëtarja e njohur kosovare është mjaftë origjinale dhe ka një sens karakteristik humori.

 

Në një video në Tik-Tok, Mihrija i thotë Të shoqit, Naimit, që të futet në një serë, pasi mund të rritet, se ajo po ka qejf.

 

Naimi e dëgjon, por del shpejtë nga aty, pasi i nxehti ishte i pa përballueshëm. Çifti, vijojnë ta shijojnë jetën dhe çdo moment së bashku në jetë dhe skenë.

TE TJERA