“Kur do martohesh?”, Drini nuk ka hall të ëmën, por të k…

“Kur do martohesh?”, është kjo pyetja që shoqëron çdo beqar dhe ja Drini Zeqo është një prej tyre. Por gazetari nuk ka hall të ëmën se ajo ka hequr dorë nga kjo pyetje, por komshiet e tij.

 

Në një intervistë për “Pushime on Top”, Drini u pyet se sa herë në ditë e pyesin kur do të martohet dhe gazetari u përgjigj se e ëma nuk e pyet më, ndërsa komshiet e tij po.

 

Më tej gazetari ka treguar se dëshiron që partnerja e tij të mos jetë pjesë e botës së medias. Ai ka shtuar dhe se nuk është xheloz pasi ka vetëbesim.

TE TJERA