Që fëmijë fanse e Sabri Fejzullahut, sot ajo ia kalon të gjithë kolegëve shqiptarë…(FOTO)

Ai tashmë ka realizuar 50 vite karrierë të suksesshme e me hite të shumta, që vazhdohen të pëlqehen dhe të dëgjohen tej mase nga publiku. Por, përveç kësaj Sabriun e duan dhe e nderojnë të gjithë artistët e tjerë.

 

Mes tyre edhe Dhurata Dora. Këngëtarja e ka shprehur gjithmonë admirimin për Sabri Fejzullahun dhe këtë e ka vërtetuar edhe me fotot kur ishte fëmijë me të.

 

Por Dhurata Dora sot është një ndër më të suksesshmet shqiptare ndër koleget e saj e madje mban “fronin” në Instagram si këngëtarja shqiptare me më shumë ndjekës. Ajo numëron plot 2.6 milion fansa vetëm në Instagram.

 

TE TJERA