Karakteristikat e personave të lindur në muajin gusht, çfarë i bën këta njerëz mbresëlënës

Në ditët tona sipas kalendarit gregorian, Gushti është muaji i tetë në 12 muaj që ka viti. Emri i tij origjinal latin është Sextilis, sepse ka qenë i gjashti në kalendarin gregorian.

 

Njerëzit e lindur në Gusht kanë disa karakteristika shumë të ndryshme nga personat që iu përkasin muajve të tjerë:

 

-Njerëzit e lindur në Gusht janë shumë në humor dhe kjo i ndihmon ata të mbajnë gjendjen shpirtërore.

 

-Ata janë të kujdesshëm dhe tërheqës dhe kjo i bën të dallojnë nga të tjerët.
-Ata posedojnë cilësi të shkëlqyera udhëheqëse, të cilat i bëjnë këta persona të jenë model për të tjerët.
-Ata janë shumë zemërgjerë kur vjen puna tek ndihma për të tjerët.
-Ata dëshirojnë të lavdërohen dhe dëshirojnë të kenë vëmendjen të tjerëve
-Ata zemërohen kur provokohen kështu që ata që kanë të bëjnë me ta më së miri është ti njohin limitet e tolerancës së tyre.

 

 

-Ata mendojnë mençur dhe marrin vendime të drejta, sidomos kur bëhet fjalë për çështje madhore.
-Mund të duket e vështirë për t’u kuptuar, por të lindurit në gusht janë njerëz që nuk e tregojnë dhimbjen ose vuajtjen që ndiejnë
-Ata kanë një pikëpamje shumë të ndjeshme ndaj jetës.
-Janë të dashur dhe romantikë, gjë që i bën ata partner ideal për jetë.
-Ata duan të bëjnë shumë miq dhe gjithmonë janë shumë të pëlqyer nga të tjerët.

TE TJERA