Sot është një ndër këngëtarët më të njohur? E gjeni dot se cili është ky vogëlush

Fotoja që shihni më poshtë është e reperit Fero, i cili së fundi është a r res tuar.

 

 

Fero, emri real i të cilit është Feronit Shabani, është një nga artistët e rinj të estradës shqiptare, e ka postuar vetë këtë foto në Instagram.

 

Ai shfaqet ulur në karrige dhe me kufje në veshë duke buzëqeshur.

 

TE TJERA