Këngëtarja e njohur “tall keq” koleget që bëjnë pushime falas

Në profilin e saj TikTok,Orgesa Zaimi ka publikuar një video nga pushimet ku thotë:

“Surprizë nga hoteli,më duket se me njohën që jam këngëtare shumë e famshme dhe më sollën një shishe verë dhe disa fruta me komplimente për mua”

“I ke parapaguar pushimet dhe kështu i trajtojnë të gjithë” dëgjohet një zë mashkulli që supozojmë se është bashkëshorti.

Në fakt na kujton shumë “Influencera” e këngëtare që prej famës dhe publicitetit kanë lluksin të hajnë,të pijnë dhe të rrinë ku të duan.

Kush paguan?

Lala Gjoni jo njëherë..

https://vm.tiktok.com/ZMNVtLCqX/?k=1

TE TJERA