Shqiptarët: Serbët të mbulojnë targën kur shkelin në tokë shqiptare!

Në Tresh të Lezhës ditën e sotme qytetarët shqiptarë kanë reaguar ndaj serbëve për konfliktet aktuale me Kosovën.

 

Mos-pranimi nga ana e Vuçiç për të dialoguar me Kurtin dhe injorimi i plotë i kryeministrit të Kosovës ka sjellë reagimin e popullit shqiptar.

 

Në formë indinjate, lezhjanët kanë gërvishtur targat e Serbisë dhe i kanë hequr disqet gomave të makinës së tyre. Gjithçka në kuadër të parimit të reciprocitetit se serbët duhet të mbulojnë targën kur shkelin në tokë shqiptare.

 

TE TJERA