Momenti EPIK! Spikeri nis të japë lajmet, sanitarja i shkon pas: UPS! (Video)

Spikeri Edvin Peçi nuk ka qenë i vetëm në studion e “News24” sot për të dhënë lajmet e edicionit qendror. Në një moment, kur është futur për të nisur edicionin, sanitarja nuk e ka kuptuar dhe ka vijuar nga puna.

Por në fakt ka hyrë në mes të transmetimit.

Kur e ka kuptuar ç’ka bërë ishte tepër vonë, ndaj dhe vendosi që të vazhdojnë si normalisht me punën e saj. Ndërsa, ndoshta dhe pa e ditur ç’ndodhte nga pas, vazhdoi normalisht me edicionin.

Fiks sikur të mos kishte ndodhur

 

TE TJERA