Kosova gjen idenë brilante për t’u kujtua shoferëve të bëjnë kujdes në rrugë: Mos u ngut o Mahmut

Kosova ka gjetur një mënyrë shumë unike për të paralajmëruar shoferët që të jenë të kujdesshëm gjatë udhëtimeve me makinë.

Në autostradën në autostradën “Ibrahim Rugova” nga Kukësi në Prishtinë janë vendosur billborde gjigande me shprehje shqiptare shumë “funny” që tërheqin vëmendjen e secilit që i shikon.

Këtë billborde me mesazhe ndërgjegjësimi janë vendosur në një periudhë fluksi të kosovarëve drejt jugut të Shqipërisë dhe anasjelltas.

Në disa foto të shpërndara nga diplomati shqiptar Arben Çejku, në billborde shkruhet; “Relax o Baton, le at’ telefon!”, “Relax Ragip, lidhe qat rrip!”,

“Kujdes Filloretë s’ke hyp në raketë!”; “Relax Hana se po të pret Nana!”, “Relax oj Arbëreshë, mos u qo peshë!”; “Relax Mahmut, mos u ngut!”;

TE TJERA