Cmendet kamarieri ne Dhermi. Merr te gjithe xhiron e lokalit dhe iken me vrap

Një kamarier i punësuar në një bar restorant në Dhërmi ka marrë lekët e xhiros dhe është larguar me shpejtësi me një makinë Golf 5 të bardhë drejt Vlorës.

Kamarieri ka nisur arratinë teksa policia e Vlorës ka nisur kontrollet dhe ka vendosur postbllok policor në të gjitha rrugët nga Dhërmiu drejt Vlorës për ndalimin e personit në fjalë.

Kanë qenë menaxherët dhe më pas pronarët e lokalit që e kanë denoncuar në polici kamerierin.

Dhe e merr ne pune e mban me buke e ne fund te ben gjemen.

TE TJERA