Arrestohet drejtori i postës dhe zyrtari i lartë, ata vodhën dhe falsifikuan… (EMRAT)

Me kerkese te prokurorise se dibres eshte arrestuar drejtori i postes se ketij qyteti Ilir Vraniçi dhe shefi i zyres Xhevdet Doda.

 

Keta dy persona akuzohet per shperdorim detyre . Prokurorja Xhoana Mehmetaj ka firmosur urdher arrestin edhe punonjesin e postes Gazmir Hasi i cili akuzohet per vjedhje duke shperdoruar detyren dhe falsifikim dokunetash.

 

Ky person sipas hetimeve ka vjedhur pensionet rreth 6 milion leke te reja nga pensionet e qytetareve.

 

Gazmir hasi ka mundur ti shpetoje policise pasi ende nuk eshte arrestuar.

 

 

Dy shefat e ti drejrori i postes dhe shefi i zyres akuzohen se nuk e kane pikasur vjedhjen edhe pse ne dokumetacionet e plotesuara nga Hasi ka parregullsi.

 

Sipas hetimeve ata kane pasur dijeni per veprimet e vartesit te tyre. E gjitha parregullsia sipas veprimeve hetimore te kryera dyshohet se kane ndodhur ne periudhen janar-maj te ketij viti.

TE TJERA