”A je shtatzënë që të ka rënë ai nur?” Arjola Demiri habit me përgjigjen

Arjola Demirit i ka rënë një nur dhe me këtë rast i ka bërë një pyetjeve ndjekësve të saj në Instagram. “Çfarë thonë kur ke nur?”, shkruan Arjola dhe pjesa më e madhe e ndjekësve u përgjigjën se aktorja është në pritje të ëmbël ose e dashuruar.

 

 

Pas këtyre aludimeve Arjola postoi një video ku shpjeonte se asnjëra prej tyre nuk është arsyeja pse i ka rënë nur.

 

“Sot e mora vesh që ka vetëm 3 zgjidhje kur ke nur. E para është shtatzënia, e dyta “ke rënë në dashuri” dhe e treta “do të vdesësh.” Asnjëra. Shoqet i kam shtatzënë dhe mua më ka rënë nuri”, u shpreh Arjola.

 

TE TJERA