Pas debateve të ashpra në Parlament, demokrate e socialiste bëhen bashkë në lokalin e Kuvendit

Pas debateve të forta në seancën e sotme plenare, gratë demokrate dhe ato socialiste janë bërë bashkë për një kafe.

 

Disa foto të shkrepura në lokalin e brendshëm në Kuvend tregojnë zonjat të bashkuara rreth një tryeze të improvizuar me Kryetaren e Kuvendit Lindita Nikolla.

 

Nuk dihet nëse kjo kafe mes demokrateve dhe socialisteve lidhet me seancën e fundit plenare që do të jetë edhe seanca formale për betimin e presidentit, apo nëse mbledhja ishte rastësore.

 

TE TJERA