Nuk e lë i shoqi të shkojë në koncerte, Zajmina: Ai më do vetëm për…

Zaimina Vasjari është nënë e dy fëmijëve dhe prej se ëshrë bërë nënë ëshë larguar nga muzika.

Ajo thotë se ndonjëherë i mungon skena por nuk dëshiron ti lë fëmijët të jenë larg saj. Ndërsa sa i përket burrit te saj ajo tregon se është shumë liberal dhe i thotë të publikoj ndonjë këngë.

Por sa i përket koncerteve ajo thotë se nuk e bën më për punë pasi bashkëshorti e do vetëm për vete dhe nuk do të largohet nga ai dhe fëmijët.

TE TJERA