Po kalon sfidë shëndetësore, këngëtari shfaqet me…

Shkelzen Jetishi-Xeni është këngëtari i njohur i muzikës popullore, që për shumë vite ka qenë tejet i angazhuar në dasma e ahengje.

Xeni, e kaloj një krizë shëndetësore, për çka edhe e ka lënë muzikën.

Ndërkohë, këngëtari po shpenzon kohë cilësore me të shoqen e tij dhe familjen në përgjithësi.

Nga fotot e plasuara në Instagram, Xeni gjatë gjithë kohës po shihet nën shoqërinë e të shoqes, më i dashuruar se kurrë më parë.

TE TJERA