Erdhën në Shëngjin për plazh, shqiptarëve e Kosovës ju ndodh e papritura në autobus gjatë kthimit

Udhëtimi nga Shëngjini për në Kosovë nuk shkoi mirë për disa shqiptarë të Kosovës.

Kënaqësinë që morën nga plazhi në Shqipëri, ua hoqi shpejt autobusi me të cilin po ktheheshin nga pushimet, sepse nuk punonte klima.

Siç shihet dhe nga pamjet që publikon një media kosovare, fëmijë e të rritur vuajnë në temperatura të larta brenda autobusit.

Disa prej tyre janë çuar në këmbë, të tjerët bëjnë “fresk” me mjete rrethanore, ndërsa disa të tjerë hedhin ujë nga këmbët.

TE TJERA