Shkodër, kuajt xhiro për 7 palë qejfe në pedonale, por kush merr përgjegjësinë për to…

Ne qytetin e Shkodres duket se xhiro ne Rrugen ‘Kole Idromeno’ nuk bejne vetem njerezit por edhe kafshet.

 

Sic mund ta shihni edhe nga video e shkoder.info te lene ne giendje te lire kuajt kullosin e bejne xhiro per qejf ne nje nga zonat me te frekuentuara te qytetit dhe kjo duket se as bashkise e as ndonje institucioni nuk iu ben pershtypje.

Made me humor e ironi kalimtaret teksa shohin edhe turistet ge habiten me kete fakt e iu bejne edhe foto shprehen se ‘Bashkia Shkoder ka menduar per te krijuar atraksione!.

TE TJERA