Rilindasit u gëzohen hapjes së negociatave, turistja ankohet: S’kam ujë në shtëpi, kur vjen?!

Sot u njoftua hapja zyrtare e negociatave Shqipëri-BE, pas 6 vitesh pritje.

 

Kjo çelje negociatash erdhi edhe pse në Shqipëri nuk sigurohen gjërat më bazike siç është ujë dhe drita 24 orë. Pothuajse çdo ditë, JOQ ALBANIA raporton mungesën e ujit dhe të dritave në zona të ndryshme të Shqipërisë.

 

Një e huaj, e cila e frekuenton shpesh Shqipërinë, ka njoftuar sot se që prej mbrëmjes së djeshme, po vuan nga mungesa e ujit. Ajo pyet, pasi është duke u kujdesur për shtëpinë e një miku të saj dhe për kafshët shtëpiake.

 

Ajo shkruan:

Good morning all. I’m looking after a friend’s house and her pets just outside the city centre, and have had no water since last night. Just wondering if anyone else has the same issue and how/where I can find out when it might be back on? Thanks!

 

Mirëmëngjes të gjithëve. Po kujdesem për shtëpinë e një shoqeje dhe kafshët shtëpiake të saj jashtë qendrës së qytetit dhe nuk kam pasur ujë që nga mbrëmë. Thjesht pyes nëse dikush tjetër ka të njëjtin problem dhe si mund të zbuloj se kur mund të rikthehet? Faleminderit!

TE TJERA