Drimadhes/ 100 Lekë shtrim tavoline, 15 mijë lekë pjata e linguinit me karkalec tigër

Nëse vendos të pushosh në jug të vendit duhet t’i kesh xhepat të mbushur mirë. Sidomos në Drymades, një prej vendeve më të kripura të jugut si përsa i përket restoranteve ashtu edhe shtëpive të pushimit.

 

Një pushues i cili vendosi të konsumojë drekën tek Drymades Bungalows e Gjikurive ka mbetur i habitur kur në një copë letër i kanë faturuar edhe mbulesën e tavolinës.

 

Fatura nuk duket as e rregullt pasi është cilësuar si “përmbledhëse tavoline”. I habitur pushuesi ka shkruar se veçse ia futën mbulesën në çmim, cilësia e tij ishte shumë e dobët.

 

Pushuesi shkruan:

Pershendetje Joq! Shikoni cfare behet ne drimadhe te marrin lek dhe per shtrim tavoline dhe cilesia e ushqimit shume e ulet.

TE TJERA