Nëna e tyre e thotë hapur, ja cila është e preferuara e saj midis Marinë dhe Luanës

Marina dhe Luana Vjollca janë dy moderatoret ndër me të suksesshme shqiptare.

Ato kanë sjellë ndër vite emisione mjaftë të shikuara e të pëlqyera nga publiku shqiptar.

Mirëpo nësë jeni kurioz se cila nga to është më e mië përgjigjen sapo e dha nëna e tyre. E pyetur nga Luana se cila është më e mira, ajo i përgjigjet ‘ti je më e mira në botë’.

TE TJERA