1 euro qebapi pushuesi kosovar publikon faturën me te lire qe ka paguar deri me sot. foto

E këtë si duket po e vërejnë më së shumti kosovarët.

Një pushues nga Kosova ka treguar për çmimet e larta në Shqiperi dhe Mal te zi.

Ai ka dërguar faturën e një restoranti ku një qebap ka kushtuar hiq më pak se një euro.

Ai tha se sot ka paguar 15 euro për 15 qebapa që kishte ngrënë. Ai tregon se sa kushton dreka qe ka ngren ne nje restorant te thjesht ne Ulqin. Kur Kosovaret shkojne ne Durres cmimet rriten shume dhe paguajne fatura te larta.

TE TJERA