Shumë ndryshe nga ajo që duket në televizor, Alesia Bami zhgënjen me dukjen…

Alesia Bami është moderatore që ka goxha përcjellës edhe në rrjetet sociale. Fotot e saj përlqehen në masë të madhe.

 

Por së fundmi në foto që ka publikuar Beniada me të duket shumë ndryshe.

 

Vipat e Bllokut e publikuan këtë foto ku shkruan me ironi ”Ja dhe Alesia fiks si në foto”.

 

TE TJERA