Nami në ishullin e pasanikëve/ 1500 euro një rezervim tavoline, këndon këngtari i njohur grek

Artisti i njohur, Nikos Vertis do të performojë sot në ishullin luksoz të Mykonos, por një tavolinë në rreshtin e parë ka një çmim marramendës dhe kushton minimalisht 15.000 euro. Të interesuarit duhet të paguajnë gjysmën e shumës paradhënie, pra 7.500 euro për të siguruar rezervimin.

 

 

Çmimi përfshin një menu ushqimore, një vodka tre litra, një shampanjë 1.5 litra dhe një shishe tequila premium.

 

Tashmë tavolinat e para janë shitur me klientët izraelitë që vijnë nga Tel Avivi posaçërisht për Nikos Vertisin, i cili është veçanërisht i dashur në vendin e tyre.

 

Rreshtat e tjera të tavolinave janë po aq të shtrenjta, me çmime që fillojnë nga 350 euro për person deri në 850 euro për person.

TE TJERA