“E kam përdorur si trampolinë për të hyrë në politikë”, Floriana Garo flet hapur dhe zbulon qëllimet e saja

Rikthimin në Shqipëri, përmes angazhimit në politikë, Floriana Garo e sheh si një formë të re angazhimi që ka ardhur falë punës së mëparshme në televizion. Garo tha në emisionin ‘Stay Tuned’ se puna si moderatore i shërbeu si trampolinë për t’u hedhur në politikë.

 

“U ktheva në ekran por në një formë tjetër. Televizioni ka qenë ndër dashuritë e mia më të mëdha. Jam ndier mirë, ka qenë një kapitull i jetës time. Tani e shoh larg, sepse jam e fokusuar në politikë.

 

Por ka qenë një trampolinë e jashtëzakonshme për të ardhur të votuesit. Shqiptarët më kanë njohur nëpërmjet emisionit tim.”, u shpreh Floriana Garo.

TE TJERA