Parashikimet e ‘frikshme’ të Baba Vangës kanë nisur ndodhin, ja çfarë thonë mbi profecitë e saj

Evropianët përballen me mungesën e ujit dhe këtë e lidhin me këshillën e politikanëve në disa vende të bllokut të BE-së për të kursyer ujin.

 

E quajtur “Nostadamus i Ballkanit” nga Daily Mail, e cila vdiq në vitin 1996 në moshën 84-vjeçare, ajo dyshohet se paralajmëroi se qytetet e mëdha do të përballeshin me temperatura në rritje.

 

Sipas kësaj media, parashikimet e saj kanë peshë, pasi banorëve të Kentit u është bërë paralajmërimi që të përdorin ujin për nevoja esenciale.

 

Gjithashtu edhe vende të tjera në Angli janë në gjendje kritike, për shkak se konsumi i ujit është rritur për shkak të temperaturave jashtëzakonisht të larta, si dhe për faktin se disa lumenj dhe përrenj kanë një nivel të ulët uji, i cili është nën 1 metër.

 

Megjithatë, Britania e Madhe nuk po përballet vetëm me temperatura të larta dhe thatësirë, e cila ka prekur jugun e Evropës, në radhë të parë Portugalinë, Spanjën dhe Italinë, ku përdorimi dhe përdorimi i ujit është i kufizuar edhe për qytetarët.

 

Ndërsa Daily Mail spekulon nëse kjo profeci e Baba Wanga-s do të realizohet, nga ana tjetër, ngushëllohet se disa nga parashikimet e saj nuk janë realizuar, si për shembull bota do të përjetojë një ngjarje të tmerrshme, cunami vdekjeprurëse dhe një tjetër pandemi.

 

Sërish, nga ana tjetër, ka kujdes, para së gjithash për shkak të rritjes së numrit të personave që vuajnë nga Covid-19 dhe pandemia e lisë së majmunëve, por që nuk shkaktoi frikë të tepruar.

TE TJERA