Paguajnë faturën dhe marrin sëmundje/ Qytetarja: Ujë kanalesh në çezmat tona… (video)

Problemet në Shqipëri janë të shumta dhe ende nuk kanë marrë zgjidhje konkrete.

 

Ndërkohë që kërkojmë punësim të mirë në vendin tonë e një jetesë më të mirë, me çmime të ulëta, në Shqipëri ende diskutohet për ujë të pijshëm.

 

Shumë herë jemi përballur me ujë kanalesh në çezmat tona.

 

E ndonëse paguajnë faturat për ujë që nuk konsumohet, banorët e Divjakës po blejnë sëmundje me lekët e tyre.

 

Themi këtë pasi një qytetare e kësaj zone, ka ngritur shqetësimin e ujit të çezmave në fshatrat e Divjakës pranë redaksisë sonë.

 

Në një mesazh për JOQ Albania, qytetarja shkruan se uji në fshatrat e zonës është llum, teksa thotë se nuk mund të kryesh asnjë nevojë me ujin që rrjedh në çezmat e tyre.

 

Qytetarja shkruan:

Pershendetje joq Ne fshatrat e Divjakes uji esht nje llum. Ke mall te lash fytyren ,ke mall te lash rrobat, A lahet me kete uj? Neper bot e pijne ujin e cezmes.

 

TE TJERA