Një ribashkim i banorëve të Big Brother Vip, ja kush mori pjesë…

Qëndrimi për javë e muaj brenda një shtëpie, ka bërë që banorët e shtëpisë së Big Brother Vip Albania veç dy lidhjeve që vazhdojnë akoma, të krijojnë edhe shoqëri të ngushtë me njëri-tjetrin.

 

Ata vazhdojnë të takohen edhe pasi kanë kaluar muaj pas daljes.

 

Një ribashkim i disa prej tyre ka ndodhur së fundmi por natyrisht aty munguan shumë.

 

Fifi, Sabiani, Kledi, Beniada si dhe çifti PM dhe Sarah kanë kaluar një mbrëmje duke u argëtuar së bashku dhe nga pamja duket ta kenë shijuar në maksimum.

 

Nga ajo që shkruajti Kledi që shpërndau foton ka qenë Sabiani ai që ka organizuar këtë ribashkim.

 

TE TJERA