Telashe për Eni Çobanin? Zbardhet dokumenti, a do i hiqet licenca avokates…? (Foto)

Avokatja Eni Çobani, ka thyer bojkotin e avokatëve.

 

Bëhet me dije se Çobani ka marrë pjesë në një seancë gjyqësore në Gjykatën e Faktit në Përmet ku dihet që avokatët në të gjithë vendin kane 1 muaj që po bojkotojne seancat gjyqësore si kundërshtim ndaj hartës se re gjyqësore ne vend. Avokatët e Përmetit janë ndeshur me avokaten Çobani në hyrje të gjykatës por ajo ka hyrë neëgodinë duke thyer bojkotin.

 

Dhoma e Avokatisë së Gjirokastrës ku pjesë janë edhe avokatët e Permetit,

 

ka siguruar procesverbalin e seancës gjyqësore ne Gjykaten e Permetit dhe bashkë me të, i ka dërguar Komitetit të Disiplinës të Dhomës Kombëtare të Avokatisë në Tiranë, një ankesë ku i kërkohet marrja e masave ndaj Eni Çobanit me heqjen e licenses.

 

TE TJERA