Tani është shumë e njohur prej Ledri Vulës, Sara Hoxha: Në Gjermani kam punuar si…

Sara Hoxha ishte bërë e famshme si blogere në rrjete sociale. Por fama e saj u rrit pai u lidh me këngëtarin Ledri Vula me të cilin ka dhe një vajzë që e kanë quajtur Poem.

 

Pasi është rritur në Gjermani, përcjellsit e pyeten se cfarë ka punuar atje.

 

“Kam punuar si shërbyese dhe agjente shitjesh në një kinema (puna më e mirë që kam pasur si adoleshente) në Gjermani kam punuar edhe si interpretuese dhe ishte shumë punë interesante për moshën që kisha” ishte përgjigja e saj.

 

TE TJERA