Mendoi gjithë jetën se ishte martuar me një inxhinier, gruaja shokohet kur mëson profesionin e vërtetë të burrit

U deshën 70 vite për të njohur plotësisht burrin e saj. Në një martesë, çifti i ndan të gjitha me njëri-tjetrin por kjo, mesa duket nuk ndodh me të gjithë.

 

Çifti Filis ishtë i martuar që në vitin 1944 dhe burri Glidor Fillips punonte si agjent sekret gjatë gjithë jetës, por gruaja e tij nuk e dinte.

 

Burri humbi jetën në moshën 85-vjeçare dhe kur gruaja e tij Odrei Fillips pastroi zyrën e tij zbuloi të dhëna sekrete.

 

Deri në atë moment, ajo besonte se ishtë e martuar me një inxhinier por tani zbuloi se burri i saj punonte si agjent për MI5 në Britani dhe kishtë hyrë deri në kampin e nazistëve në vitin 1950.

 

Duket se dikush mund të mbajë sekrete dhe për të gjithë jetën…

TE TJERA