Nëse shihni një mish të tillë, hidheni menjëherë, dëmton rëndë shëndetin tuaj dhe janë kancerogjene (VIDEO)

Mund të keni konsumuar një mish të ngjashëm pa e kuptuar, por nëse hasni sërish në diçka të ngjashme, hidheni pa u menduar!

Ajo që pamë në videon e mëposhtme është përtej nesh dhe mendimi se disa njerëz bëjnë diçka të tillë dhe më keq as që duam të na shkojë në mendje. Fatkeqësisht, shumë kompani dhe restorante e bëjnë pikërisht këtë me mishin e tyre.

Rezultati përfundimtar quhet “biftek Frankenstein” dhe jo pa arsye.Janë copëza mishi që janë “ngjitur” së bashku për të krijuar një biftek të rremë.

Duhet të theksojmë se konsumimi i mishrave të ftohta dhe konsumimi i mishit të kuq janë kancerogjene.

TE TJERA