“Paret lumë” në dasmën shqiptare, Bes Kallaku dhe Mateus Frroku “mbulohen” me dollarë, këngëtari merr fshesën t’i mbledhë

Pamjet e mësipërme i përkasin një dasme shqiptare, e bërë këtë fundjavë.

 

Këngëtarët Bes Kallaku dhe Mateus Frroku kanë qenë të ftuar për t’i zbukuruar ditën e tyre më të rëndësishme çiftit të ri, e për këtë duket se janë shpërblyer mirë.

 

Dollarët “derdhen lumë” mbi kokat e tyre, sa nga dasmorët që kërcejnë rreth çiftit e sa nga miqtë e familjarët që ndodhen në katin e dytë.

 

Pamjet janë publikuar nga vetë këngëtari Mateus Frroku, i cili me humor merr një fshesë gjatë dasmës dhe mbledh paratë e hedhura.

TE TJERA