Qyetari shkon te blejë nje qese me karamele por cuditet nga ajo qe gjen brenda

Ne Shqiperi duhet te kesh shume kujdes kur blen ushqime apo cdo gje qe blen duhet te jesh shume i kujdesshem. Sidomos ne supermarkete apo dyqane lagjesh.

Keshtu ka ndodhur dhe diten e sotme ku nje qytetar ka shkuar te blej karamele dhe eshte cuditur kur ka hapur pakon me karamele dhe shikon qe karamelet ishin mbushur me miza.

Tani ai nuk e dinte qe keto ishin karamele me mish?

 

 

 

 

 

TE TJERA