Provojeni dhe me pas do te vini re rezultatet: Dieta me veze qe largon 10kg ne 14 dite

Nëse dëshironi të humbni peshë shpejt, një dietë e orientuar tek vezët e ziera mund të jetë efektive. Edhe pse përbëhet nga vetëm një numër i vogël produktesh, ka rezultuar të jetë më se e mjaftueshme për t’ju ndihmuar të përshpejtojë metabolizmin dhe djegur dhjamin.

 

Ka disa rregulla të tjera që ju duhet t’i dini:

 

Nuk ka ushqime të konservuara.

Asnjë pije me sheqer apo alkool.

Kripë dhe sheqe në ushqime me limit

Ja menuja për dietën dy-javore:

Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 agrume sipas deshires.

Dreka: 2 patate te ëmbla dhe 2 mollë.

Darka: 1 pjatë e madhe me sallatë dhe mish pule.

 

Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 agrume.

Dreka: Perime jeshile dhe sallatë pule.

Darka: Një sallatë perimesh, 1 portokall dhe 2 vezë të ziera.

Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 agrume.

Dreka: Djathë me pak yndyrë, 1 domate dhe 1 patate te ëmbël.

Darka: Sallatë dhe pule.

 

Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 agrume.

Dreka: Fruta.

Darka: Sallatë pule dhe pak perime ne avull.

Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 agrume.

Dreka: perime të ziera dhe 2 vezë.

Darka: sallatë dhe peshk i pjekur në skarë.

 

Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 agrume.

Dreka: Fruta.

Darka: Pule dhe perime ne avull.

 

Mëngjesi: 2 vezë të ziera dhe 1 agrume.

Dreka: Sallatë domate, perime ne avull dhe pule.

 

 

Mëngjesi: 2 vezë dhe 1 agrume.

Dreka: sallatë dhe pule.

Darka: 1 portokall, sallatë dhe 2 vezë.

 

Mëngjesi: 2 vezë dhe 1 agrume.

Dreka: 2 vezë dhe perime ne avull.

Darka: sallatë dhe peshk i pjekur në skarë.

 

Mëngjesi: 2 vezë dhe 1 agrume.

Dreka: sallatë dhe pule.

Darka: 1 portokall, sallatë perimesh dhe 2 vezë.

 

Mëngjesi: 2 vezë dhe 1 agrume.

Dreka: perime ne avull, djathë me pak yndyre dhe 2 vezë.

Darka: sallatë dhe pule.

 

Mëngjesi: 2 vezë dhe 1 agrume.

Dreka: Një sallatë me sardele.

Darka: sallatë dhe 2 vezë.

 

Mëngjesi: 2 vezë dhe 1 agrume.

Dreka: sallatë dhe pule.

Darka: Fruta.

 

Mëngjesi: 2 vezë dhe 1 agrume.

Dreka: perime ne avull dhe pule.

Darka: E njëjta gjë si për drekë.

 

 

A e vëreni se sa e thjeshtë është? Kjo dietë nuk ka pothuajse asnjë karbohidrat, dhe kjo është një nga arsyet pse funksionon.

TE TJERA