‘Te duam njeni-tjetrin dhe të ndihmojmë ata që kanë nevojë për ne’ Tom Doshi uron besimtarët myslimanë

Ne nje postim ne facebook Tom Doshi ka uruar besimtaret mysliman ne festen e madhe te Kurban Bajramit.

Nder te tjera Doshi shkruan:

Kam kënaqesinë dhe nderin t’i uroj vllazënve tanë të besimit islam festën e madhe te Kurban Bajramit.

Te duam njeni-tietrin dhe të ndihmoimë ata që kanë nevojë për ne.

Gëzuar Kurban Bajramin: paqa e begatia kjoshin gjithmonë në votrat tuja!


Me respekt,
Tom Doshi

TE TJERA