“Luks” për të dënuarit në Tetovë, drejtori i burgut u vë pishinë në oborr (FOTO)

Pas investimeve për rinovimin e burgut të Tetovës, dhe krijimin e një hapësire për lexim, nga sot,

 

të burgosurit do të kenë mundësinë që gjatë verës të freskohen në pishinën e vendosur në ambientet e burgut, që për herë të parë ndodh në një burg në vend të ketë pishinë.

 

Drejtori i burgut Qefali Havziu njoftoi nëpërmjet një postimi në Facebook se vendosja e pishinës është një nga masat për përkujdesje ndaj të burgosurve, si për shëndetin e tyre po ashtu edhe për kushtet tjera brenda burgut.

 

TE TJERA