Ben Blushi fiksohet pas 14 vjeçares myslymane. Si quhet vajza qe Ish Drejtori TCH i dedikoi postimin për Bajram?

Ditën e sotme mijëra besimtarë myslimanë kanë falur Kurban Bajramin, në sheshin “Skënderbej”, në Tiranë, ku pjesëmarrës ka qenë edhe Ish Drejtori i TCH Ben Blushi.

Duket se diçka i ka bërë përshtypje toleranca e sotme myslimane ku shprehet se është “një islam i ri”. Madje sipas Ish Ministrit Ben Blushit vajzat myslimane nuk janë të detyruara por e zgjedhin vetë mbulimin dhe besimin.

Siç ai shprehet prej kohësh ishte i dëshiruar të fotografonte vajza myslimane, ndonse askush nuk i kishte pranuar. Ka qenë Medina 14 vjeçare ajo që i ka hequr fiksimin ish Deputetit të PS për të realizuar fotografinë.

Ky pranim mesa duket ka fiksuar Blushin që ta bëjë publike foton por edhe komunikimin me vajzën 14 vjeçare. Më tej ai tregon lidhjen e ngushtë të Medinës me mbulesën.

TE TJERA