Shirokë, mungon mirëmbajtja/ Qytetarët : Duhet që të ndërhyhet për riparimin e pjesëve të dëmtuara

I ndertuar rreth tre vite me pare sheshi I Shirokes po degradohet dita dites .

Demitimi I parmakeve prane molos dhe i ambjentit per rreth sjell nje pamje jo te pelqyeshme per qytetaret dhe turistet qe zgjedhin piken turistike te shirokes per te vizituar .

Qytetaret thone se institucionet duhet te nderhyjne per ta mirembajtur ,pasi kjo zone ka pesuar nje trasformim pas investimeve qe u bene pak kohe me pare duke shtuar numrit e turstive ndaj duhet qe te nderhyet per riparimin e pjeseve te demtuara.

Me investimet e bera Shiroka eshte kthyer në një qendër të rëndësishme argëtimi, kulture dhe turizmi duke nxitur aktivitete në liqen dhe rreth tij, si dhe duke ringjallur historinë e traditat e zonës.

TE TJERA