Ka Dhërmi po ka edhe Pogradec, fatura e një prej restoranteve atje do t’ju lërë pa fjalë

Teksa ditën e djeshme mësum se në Dhërmi faturohen ën kupon edhe karriget e tavolinave ku jeni ulur, në Pogradec ndodh tërësisht e kundërta.

Qyteti me liqenin e mrekullueshëm dhe peizazhet relaksuese ofron jo vetëm qetësinë, por ka edhe çmime të përballueshme.

Një person i cili ka dërguar foton, është shprehur:

Përshëndetje, fatura ne Pogradec sa nje racion djathe ne Sarande.” Në kupon shohim një sërë produktesh të cilat kanë çmim të zakonshëm, krahasuar me kuponat që jemi mësuar të shohim në jug.

Nëse në këtë qytet do të investohej më shumë, padyshim që do të konkurronte edhe më shumë qytete të tjera të Europës, të njohura për turizmin liqenor.

TE TJERA