Qytetarja blen produktin “në ofertë” ne dyqan por nuk i besoj syve kur shikon cmimin

JOQ ALBANIA ka publikuar disa herë raste abuzimi nga dyqani i njohur i veshjeve në qendrën tregtare TEG.

Shumë qytetarë ankoheshin se ndryshe ishte çmimi në etiketë dhe ndryshe paguanin në kasë. Së fundmi është regjistruar një skandal tjetër.

Një vajzë ka bërë blerje dhe ka menduar se ka marrë një produkt në ofertë.

Mirëpo, kur e sheh etiketën me detaje, vëren se produkti nuk ishte aspak në ofertë, por çmimi ishte rritur. Më konkretisht, qytetarja e ka blerë produktin 1490, kur ai pak kohë më parë ishte shitur 790 lekë.

Thënë shkurt në etiketë reklamohej çmimi si zbritje, por në fakt ishte rritje.

TE TJERA