Mosha për të ka mbetur vetëm numër/ Këngëtarja shqiptare feston 43 vjetorin

Rozana Radi është një ndër personazhet më të njohur të ekranit shqiptar. Ajo njihet në disa fusha si muzikë, aktrim, biznes dhe televizion.

 

Edhe pse përgjithësisht prezantohet si këngëtare, Rozi muzikën e ka lënë pas dore kohëve të fundit duke ju foksusuar më shumë biznesit dhe teatrit. Por sot për të është një ditë e veçantë.

 

Rozana Radi feston 43-vjetorin e lindjes. Por duket se për të vitet janë vetëm numra, pasi në paraqitjet e vazhdueshme në rrjetet sociale nuk tregon aspak se ka mbi supemë shumë se 4 dekada.

 

Nëse u bëtë kurioz për foton e mësipërme, ajo ëshë Rozana Radi, 23 vite më parë me babain e saj të ndjerë të cilin e quan edhe dashurinë e parë të jetës së saj.

 

 

TE TJERA