”Më hoqën nga RTSH”/ Këngëtarja shqiptare: Më tallnin thoshin s’kishte vajza Tirana, sollët maloken

Këngëtarja shqiptare Mimoza Selimi, e cila jeton në Zvicër, ka zbuluar për herë të parë pse vendosi të largohet nga Shqipëria dhe përshtatja me jetën e re.

Selimi kujton mëngjeset në qytetin e Lezhës, malli dhe humbjet e rënda të familjarëve të saj. Ajo tregon për sakrificat që bënte për të ardhur nga Lezha në Tiranë çdo ditë kur punonte si moderatore në televizion.

“Jam s ulmuar. Haptazi thonin se nuk kishte Tirana goca këtu, po na sollën këtë maloken??” Ajo flet edhe për arsyet pse u largua nga RTSH, vite më parë.

“Më hoqën nga RTSH se këndoja në fushatë me PD. Ishte një preteks i artë për personat që punoja dhe e shfrytëzuan për të më larguar. Kur nuk bëhesh pjesë e kompromiseve dhe klaneve, dyrt mbyllen.”-thotë Selimi e cila është shkëputur nga mediat dhe jeton e punon në Universitetin e Kulturës në Gjenevë.

TE TJERA