Asnjë shitës ambulant në Velipojë/ Qylybyli: Shëtitorja do mbahet pastër

Bashkia Shkoder eshte e vendosur qe te mos lejoje shites ambulant jo vetem ne Shkoder por as ne Velipoje gjate sezonit turistik.

 

Nenkryetari i Bashkise Ardit Qylybyli thote se policia bashkiake do te jete gjate muajve korrik-gusht ne patrullim dhe asnje shites nuk do lejohet tek shetitorja e shatervanit.

 

Kjo e fundit pas ivestimit te bashkise dhe permiresimit te ndricimit ka marre nje pamje tjeter.

Edhe nje dite me pare Velipoja ishte ne qender te vemendjes ku grupet e task forces monitoruan situaten.

 

Kete vit duket se Velipoja do ofroje kushte me te mira per pushuesit, ku pushteti vendor duke inspektuar operatoret e kontraktuar vemendjen e ka perqendruar tek pastrimi dhe ndricimi.

 

Nga Merisa Gjoni, RTSh Shkodra

TE TJERA