(Foto) Tani është një nga femrat më të bukura në Shqipëri, nuk do e besoni si dukej Xhensila më parë

Ajo sot është njëra nga artistet më të ndjekura nga adhuruesit dhe kohëve të fundit ka qenë shumë aktive në botën e muzikës.

Duke qenë se sot është koha e rrjeteve sociale, ajo është shumë aktive dhe poston gjithçka nga përditshmëria e saj.

Por, dikur Xhensila nuk ishte aq e bukur si sot, shikoni si është dukur ajo vite më parë pa operacione plastike.

TE TJERA